ادمان وب

  • ۰
  • ۰

نورپردازی نمای ساختمان با ارائه راه حل های مناسب برای روشنایی در فضای باز برای ساختمان شما ، باعث زیبایی ملک شما نیز می شود. متخصصین شرکت آس در این زمینه تجربه و تبحر خاصی داشته و یک راه حل منحصر به فرد و خاصی برای نمای ساختمان شما ایجاد می کنند. ما خدماتی مانند تامین روشنایی نما ، طراحی و نصب و نماشویی نما را ارائه می دهیم. خدمات نور نمای ساختمان که در سال های اخیر بسیار محبوب شده است شروع به بررسی امکان ایجاد نور تابند به ” نمای ساختمان ” و بازی با روشنایی نور در تاریکی کرد. با فناوری جدید ، تخیل به واقعیت تبدیل می شود و یک نقطه عطف برجسته را به وجود می آورد. تخصص ما شامل چراغ های نمای خارجی است که ساختمان ها ، پل ها ، آپارتمان ها ، هتل ها ، نمایشگاه ها ، ویلاها ، استادیوم ، مراکز خرید و هایپرمارکت ها را پوشش می دهد.

طراحی و اجرای نورپردازی نمای ساختمان

نماها به طور معمول به عنوان جز اصلی یا نمای رو به قسمت بیرونی ساختمان شناخته می شوند. از نظر معماری ، آنها یکی از مهمترین عناصر طراحی خارجی هستند زیرا تا حد زیادی احساس کلی سازه را تعیین می کنند. به علاوه ، نور نمای ساختمان از نظر انتقال نور ، عملکرد صوتی و بازده انرژی ساختمان نقشی اساسی دارند. نماها در دستیابی به زیبایی های برتر تاثیر می گذارند و اینجاست که نورپردازی نمای ساختمان به کار می رود. نورپردازی نماها با چراغ می تواند یک ساختمان خسته کننده را به یک چشم نواز واقعی تبدیل کند ، زیرا این کار معماری را برجسته تر کرده و بر ویژگی های اصلی ساختمان تاکید می کند.

اهمیت نور نمای ساختمان چیست ؟

نورپردازی نما که به خوبی برنامه ریزی شده باشد در درجه اول به برجسته سازی ویژگی های اصلی ساختمان کمک می کند. علاوه بر این ، می توان از آن برای افزودن احساس هنری به فضای خارجی با سایه استفاده کرد. به گفته برترین تولیدکنندگان روشنایی تجاری ، برجسته سازی یک ویژگی باعث دیده شدن بیشتر آن می شود در حالی که با طراحی سایه ای نتایج کاملا متفاوتی ارائه می شود. در طراحی سایه ، چراغ ها برای روشن کردن پس زمینه در پشت یک شی قرار می گیرند. به علاوه ، بسیاری از کارشناسان معماری نیز از نورپردازی ستون ها و پایه های برای افزودن یک کنتراست ساده یا برجسته ساختن شی برای تبدیل آن به مرکز جذب استفاده می کنند.

انواع مختلف نما و نورپردازی پیشنهادی :

نقشه های معماری مدرن با طراحی های متنوعی از نما تزیین شده و طراحی و اجرای نورپردازی نمای ساختمان به آن شور و نشاط می بخشد. به گفته تولیدکنندگان برجسته روشنایی صنعتی ، ممکن است طراحی نما در صورت روشن شدن با نور طبیعی یا نور مصنوعی در طول شب ، از نظر شکل یا طرح متفاوت باشد. با تغییر مداوم جهت نور ، این حالت در طول روز تغییر می کند. برخی از انواع نما و پیشنهادات روشنایی عبارتند از :

  1. نماهای مستحکم : نمای جامد به سطح صاف دیوار و بدون بافت گفته می شود. این نماها اساس تحت تاثیر شرایط نوری طبیعی ( نور خورشید ) قرار دارند. با این وجود می توان سطوح بزرگ و یکنواخت را با ساختار مشخص و الگوهای نوری تهیه کرد.
  2. نماهای عمودی تقسیم شده :‌ متخصصین آس می توانند از پرتوهای باریک نور برای تشدید تقسیم عمودی استفاده کنند. آنها همچنین می توانند ترکیبی از چراغ های بالا و چراغ های پایین را برای تقویت نما در نظر بگیرند.
  3. نماهای پرفوریت : نمایی مبتنی بر نوآوری که امکان استفاده خلاقانه از تکنیک های روشنایی متعدد را فراهم می کند.

نور نمای ساختمان با یک راه حل حرفه ای برای روشنایی در فضای باز ، جلوه های چشمگیری را ایجاد می کند که می تواند زیبایی شبانه یک ساختمان تجاری را افزایش دهد. این مکمل جذابیت کلی است و جلوه ای جذاب وزیبا به ساختمان می بخشد. به عنوان مثال ، مردم می توانند در مورد طیف وسیعی از راه حل های روشنایی نما تصمیم بگیرند. فرم نماها نه تنها با مواد و شکل آنها ، بلکه با نور و جهت و رنگ آن نیز تعیین می شود. در طول روز به دلیل تغییر جهت نور و اجزای مختلف نور منتشر و مستقیم ، ظاهر نما تغییر می کند. توزیع های مختلف نور و استفاده از سیستم های کنترل روشنایی در شب نمای خاصی به نما می دهد. روشنایی های مختلف اجزای مختلف یا مناطق نما را از هم متمایز می کند.

نکات کلیدی طراحی و اجرای نورپردازی نمای ساختمان

تصویر نمای ساختمان نه تنها به مواد و شکل نما ، بلکه به نور نمای ساختمان ( از جمله جهت نور ) و رنگ نیز بستگی دارد. در طول روز ، جهت و شدت نور خورشید با گذشت زمان تغییر می کند و با نور روز نمای ساختمان تغییر می کند. در شب ، هنگامی که از روش های مختلف روشنایی و ترکیبات کنترل نور استفاده می شود ، نمای ساختمان یک تصویر متفاوت ارائه می دهد. نور روز به دلیل تغییر ماهیت مداوم آن مورد تحسین قرار می گیرد. تاثیر نور طبیعی مختلف و نور مصنوعی بر تصویر ساختمان ها جادویی است. انواع مختلفی از نما وجود دارد. با توجه به انواع مختلف نمای ساختمان ، باید روش نورپردازی نما را متناسب با نوع نما انتخاب کنید تا جلوه و زیبایی خاصی به نما بدهیم. در زیر برخی از نکات مربوط به نورپردازی نمای بیرونی برخی از طراحان حرفه ای نورپردازی ارائه شده است.

نورپردازی نماهای مستحکم و مقاوم

نور افکن در نمای مستحکم باعث صاف شدن سطح نما می شود و با بالا رفتن نما ، به تدریج از روشنایی نما کاسته می شود و انتقال کنتراست کم به آسمان تاریک شب رخ می دهد. استفاده از نور افکن ، بافت سطح مواد نما را برجسته می کند. برای آن دسته از نماها که فاقد بافت هستند ، نوری که روی نما پخش می شود یک لکه نوری تشکیل داده که خود الگوی مهم نما را شامل می شود.

نورپردازی قسمت های عمودی نما

اثر نمای تفکیک عمودی با طرح نور باریک بر روی نمای عمودی جدا شده افزایش می یابد. برای جلوگیری از سایه ، در طراحی و اجرای نورپردازی نمای ساختمان چراغ باید به درستی قرار گیرد و جهت نور باید به موازات نما باشد.

نورپردازی برای نماهای افقی از هم جدا شده

وقتی نور در نمای افقی از هم جدا می شود ، نورپردازی به سمت بالای نزدیک به نما ، احساس سه بعدی نما را افزایش می دهد. با افزایش فاصله چراغ از نما می توان سایه بلند و سنگین قسمت برآمده از نما را کاهش داد. در اجرای خدمان نور نمای ساختمان گاهی می توان چراغهای خطی LED را بر روی ساختار پارتیشن افقی نما قرار داد تا نمایانگر پارتیشن افقی ساختمان باشد.

نورپردازی نماهای محدب – مقعر

به طور کلی ، می توان قسمت های مختلف نمای مقعر-محدب را با نورپردازی متفاوت یا رنگ نور متفاوت برای افزایش ریتم ظاهر نما بهبود داد. استفاده از نورافکن با زاویه پرتو گسترده باعث کاهش کنتراست بین برجستگی نما می شود و ساختمان را ” مسطح ” می کند.

نورپردازی نما با پنجره یا سوراخ

هنگام نورپردازی نما با پنجره یا سوراخ ، باید توجه داشت که نورپردازی نما باعث ایجاد تابش خیره کننده در داخل خانه نمی شود. استفاده عمومی از نورپردازی برای برجسته کردن طرح کلی پنجره یا سوراخ باعث افزایش حس نمای در ساختمان می شود.

نورپردازی نواری نمای ساختمان

برای نمای لایه ای نواری شکل ، با پخش نور از داخل به بیرون ، حضور ساختمان را در شب تقویت می کند و یک کنتراست شدید بین پنجره های روشن ( نمای داخلی ) و نمای تاریک ایجاد می کند.

نورپردازی نما با دیوار پرده شیشه ای شفاف

در نور روز ، نمای شفاف ساختمان تاریک است و محیط اطراف آن را منعکس می کند. وجود نور داخلی این امکان را به فرد می دهد تا فضای داخلی ساختمان را ببیند. نور بالا در سطح بالایی داخلی وجود سقف را افزایش می دهد و فضای داخلی را در شب روشن تر می کند و کادر بندی نما جلوه زیبایی خواهد داشت. وقتی نور سطحی روی سطح بالای هر طبقه اعمال می شود ، ساختار افقی ساختمان تقویت می شود.

روش خاصی برای طراحی و اجرای نورپردازی نمای ساختمان های مختلف وجود ندارد. مهمترین چیز این است که طراحان باید بر اثرات و مزایا و معایب مربوطه با روش های مختلف تسلط داشته باشند ، سپس با توجه به مفهوم کلی طراحی خلاق تصمیم گیری کنند.

منبع : طراحی و اجرای نور پردازی انواع نمای ساختمان

  • ۰۰/۰۳/۰۹
  • احمد دهستانی

سرویس و خدمات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی